Mara †

Op 2 juni 2014 hebben we helaas Mara moeten laten inslapen. Wij wisten dat het eraan zat te komen maar het e.e.a. is toch veel te snel gegaan. Ik stond nog geen kwartier op het trainingsveld met Roderick toen Sylvia belde dat het ineens heel erg slecht ging met Mara.
Direct de training afgebroken en naar de dierenarts gereden waar Sylvia al was met Mara. Gelukkig hebben wij haar nog in de armen kunnen nemen. De dierenarts heeft toen de spuit geplaatst en haar laatste adem heeft ze dus in onze armen mogen uitblazen.

We hebben bijna 13,5 jaar mogen genieten van haar en wat voor een moois heeft ze ons toch gegeven. De rijkdom van haar aanwezigheid in ons leven zal niemand meer afpakken en de vele leuke herinneringen zullen dagelijks deel maken in ons bestaan.

Haar nazaten Floyd, Gisa en Roderick zullen ons absoluut hieraan blijven herinneren. En wie weet wat de toekomst ons nog zal brengen met deze prachtig lijn……………..

Oude draak het ga je goed en gedraag je daarboven!

Sylvia en Jeroen.

Ps. enkele weken geleden heeft Monique Gidding van Mogi Hondenfotografie nog een aantal prachtige foto’s van haar gemaakt die hieronder te vinden zijn. We zijn Monique erg dankbaar voor deze prachtige herinneringen!!
Mo bedankt!!

Laatste Mara_1

Laatste Mara_2

laatste_Mara_4

Laatste_Mara_5

Jewel Mara vom Terborgerhof

Mara in de sneeuw

Mara en Gisa als pup

Jewel Mara vom Terborgerhof (fokker: mw. C. Spieringhs) is geboren op 28 februari 2001. Mara is de moeder van onze reu Floyd en de grootmoeder van de jongste telg Gisa.


Eén reactie op “Mara †

  1. hey sylvia en jeroen.
    Mooie website hoor!!!! geweldige pictures. Dat moeten geweldige pups worden straks !!!! We duimen dat alles goed mag gaan en jullie straks een goed gevuld nest krijgen met allemaal gezonde pluizebollen en natuurlijk een trotse Gisa.

    Ennu berucht en beroemd die sylvia…… durfde de je niet met je voorkant in de krant ? (-:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s